JANDARMII, huiduiţi de suporteri la meci de fotbal, după ce au cerut înlăturarea bannerelor cu mesajul social ”Moldova vrea autostradă” - VIDEO

Jandarmii care au asigurat măsurile de ordine la partida de Liga I Politehnica Iaşi - FC Dinamo Bucureşti au fost huiduiţi de către suporteri după ce au cerut renunţarea la mai multe bannere ale galeriei echipei gazdă. Pe unul dintre bannere era trecut mesajul "Moldova vrea autostradă".

12105 afișări
Imaginea articolului JANDARMII, huiduiţi de suporteri la meci de fotbal, după ce au cerut înlăturarea bannerelor cu mesajul social ”Moldova vrea autostradă” - VIDEO

JANDARMII, huiduiţi de suporteri la meci de fotbal, după ce au cerut înlăturarea bannerelor cu mesajul social ”Moldova vrea autostradă” - VIDEO

Suporterii ieşeni au afişat la meciul de fotbal Poli Iaşi – Dinamo, de vineri seară, bannere cu mesajele ”Moldova vrea autostradă” şi ”Moldova cere echitate şi respectarea drepturilor”, conform imaginilor înegistrate pe Stadionul "Emil Alexandrescu".

La un moment dat, jandarmii le-au cerut suporterilor să nu mai afişeze acele bannere. La intervenţia jandarmilor, suporterii au început să strige ”M..e PSD!” şi ”Jandarmeria apără hoţia!”, iar atât fanii ieşeni, cât şi cei ai echipei Dinamo Bucureşti au huiduit intervenţia forţelor de ordine.

"Pot să vă confirm că noi am asigurat măsurile de ordine. Nu a fost vorba despre un incident, ci despre afişarea anumitor bannere la pauza meciului respectiv. La şedinţa tehnică, observatorul de joc nu a aprobat afişarea acelor bannere, pentru că mesajele conţinute de ele nu erau în spiritul evenimentului sportiv. Bannerele au fost ridicate de către suporteri, în urma dialogului pe care jandarmii l-au purtat cu ei. Ei au fost de acord să le retragă şi să nu le mai afişeze", a declarat duminică, corespondentului MEDIAFAX, Alexandru Mormenchi, reprezentantul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, instituţia care a asigurat măsurile de ordine şi siguranţă la partida de fotbal de Liga I din Copou.

În Iaşi, există o mişcare civică ce luptă pentru a determina Guvernul României să contruiască autostrada care să lege Iaşul de restul ţării.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici