Jandarmul rănit e la chirurgie plastică, va fi reevaluat luni de o echipă pluridisciplinară

Jandarmul rănit în altercaţiile din Piaţa Universităţii, care a fost vizitat duminică de Emil Boc, este internat în Clinica de chirugie plastică de la Spitalul Floreasca, cu traumatism cranian minor, urmând să fie reevaluat luni de o echipă medicală pluridisciplinară, a spus managerul spitalului.

261 afișări
Imaginea articolului Jandarmul rănit e la chirurgie plastică, va fi reevaluat luni de o echipă pluridisciplinară

Manager: Jandarmul rănit e la chirurgie plastică, va fi reevaluat luni de o echipă pluridisciplinară

Bărbatul are trauamtism cranian minor şi plagă în zona sprâncenelor cu echimoză mare.

"Bărbatul este în clinica de chirugie plastică. Luni, o echipă medicală pluridisciplinară formată din neurochirug, oftalmolog şi şeful clinicii de chirugie plastică, prof dr. Ioan Lascăr, vor face o reevaluare a stării de sănătate a pacientului. În funcţie de rezultate, echipa va hotărâ dacă pacientul va putea contiunua trataemntul acasă", a precizat pentru MEDIAFAX, managerul Spitalului Floreasca, prof.drRadu Macovei.

El a spus că jandarmul a fost vizitat de premierul Emil Boc.

"Premierul a vrut să-l vadă pe jandarm, după ce a aflat că este în stare gravă", a mai spus managerul spitalului.

Profesorul Macovei a spus că nu se poate vorbi de faptul că viaţa jandarmului ar putea fi pusă în pericol, dar este necesară supravegherea şi reevaluarea acestuia.

Premierul Emil Boc a fost, duminică, la Spitalul Floreasca, pentru a-l vizita pe jandarmul rănit în timpul protestelor de sâmbătă internat în această unitate medicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici