LA MULŢI ANI, 2017! La mulţi ani fericiţi! - GALERIE FOTO, VIDEO

Zeci de mii de români au petrecut seara de revelion în aer liber, atât în Capitală cât şi în marile oraşe din ţară unde au fost organizate concerte şi focuri de artificii pentru a marca trecerea în anul 2017.

7041 afișări
Imaginea articolului LA MULŢI ANI, 2017! La mulţi ani fericiţi!  - GALERIE FOTO, VIDEO

LA MULŢI ANI, 2017! La mulţi ani fericiţi în noul an!

În noaptea dintre ani, bucureştenii au fost invitaţi să petreacă în stradă la evenimentele organizate în Piaţa George Enescu, Parcul Titan sau la Palatul Parlamentului. În Capitală, în seara de revelion, temperaturile au fost cuprinse între -6 şi -4 grade Celsius şi nu au fost precipitaţii.

În Piaţa George Enescu pentru a sărbători trecerea dintre ani la un eveniment special intitulat "Selfie de Bucureşti", pentru care Primăria Capitalei a plătit aproximativ 700.000 euro. Spectacolul a culminat cu un foc de artificii de 11 minute.

Printre artiştii care au urcat pe scenă sunt Delia, Loredana, B.U.G. Mafia, Holograf, Andreea Bălan, Ştefan Bănica Jr., Proconsul, Corina, Vunk, What’s Up, Adda, Voltaj, Pepe, Mihail şi Camioane în Mulţime.

Zeci de spectacole şi focuri de artificii au avut loc în noaptea de Revelion în mai multe oraşe din ţară, existând şi situaţii în care administraţiile locale au renunţat la şampania gratuită sau la cântăreţii celebri din cauza costurilor ridicate.

Primii care au intrat în 2017 au fost locuitorii din Samoa şi Kiribati, două insule din Pacific, la ora 12:00 ora României. Acum, după jumătate de zi, a venit rândul nostru să trecem în noul an.

Ultimii care vor spune "La mulţi ani, 2016!" vor fi cei aflaţi pe insulele Howland şi Baker, la 26 de ore după cei din Kiribati.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici