Lapte stricat într-o şcoală din Suceava/ 9 elevi au ajuns la spital cu dureri abdominale

Nouă elevi din clasa a treia de la Şcoala Generală din Bădeuţi, judeţul Suceava, au ajuns, luni, la Spitalul din Rădăuţi cu toxiinfecţie alimentară după ce au consumat din laptele pe care l-au primit la şcoală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

678 afișări
Imaginea articolului Lapte stricat într-o şcoală din Suceava/ 9 elevi au ajuns la spital cu dureri abdominale

Nouă copii din Suceava au ajuns la spital după ce au consumat lapte stricat la şcoală

Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Suceava a declanşat, luni, o anchetă la Şcoala Generală din Bădeuţi, după ce nouă elevi au ajuns la spital cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară. Copiii le-au spus medicilor că au consumat lapte la şcoală şi că acesta ar fi avut un gust ciudat.

„Există o suspiciune de toxiinfecţie alimentară la o şcoală generală din Bădeuţi. Nouă copii de clasa a treia, după ce au consumat laptele, au prezentat simptome digestive şi s-au prezentat la Spitalul Municipal din Rădăuţi. Colegii mei desfăşoară o anchetă epidemiologică în acest caz şi s-au deplasat şi la faţa locului, la şcoală, pentru a recolta probe. Copiii care au ajuns la spital prezintă forme uşoare de toxiinfecţie”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, dr. Liliana Grădinariu.

Elevii au ajuns la spital cu dureri abdominale, cu greaţă şi unii dintre ei şi cu vărsături.

La ora transmiterii acestei ştiri, copiii se află sub supraveghere medicală, iar medicii urmează să decidă dacă este nevoie de internarea lor în spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici