Lăsat fără permis în ianuarie, s-a drogat şi a urcat la volan, conducând cu viteză

Un tânăr de 26 de ani lăsat fără permis după ce a fost prins drogat la volan, în ianuarie, a condus din nou drogat, cu viteză, o maşină plină cu droguri.

527 afișări
Imaginea articolului Lăsat fără permis în ianuarie, s-a drogat şi a urcat la volan, conducând cu viteză

Lăsat fără permis în ianuarie, s-a drogat şi a urcat la volan, conducând cu viteză

Poliţiştii din Braşov şi procurorii DIICOT fac cercetări în cazul unui tânăr de 26 de ani pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Vineri, poliţiştii din Braşov au oprit pentru control un autoturism pe Centura Braşovului, dinspre Predeal spre Sibiu, condus cu o viteză peste limita legală.

În timpul controlului, poliţiştii au constat că tânărul care se afla la volan, în vârstă de 26 de ani, părea drogat, motiv pentru care l-au testat, iar rezultatul a indicat prezenţa unei substanţe psihoactive în organism.

Când i-au verificat actele, poliţiştii au constat că tânărul are dreptul de a conduce suspendat din luna ianuarie a.c., pentru fapte similare, fiind şi anterior depistat la volan sub influenţa substanţelor interzise, conform IPJ Braşov.

De asemenea, în maşină erau, pe bancheta din spate, într-o geantă, 43 grame de canabis (drog de risc), 33 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), 5,44 grame fragmente de comprimat ecstasy şi 3 grame pulbere care conţine 4-MMC (drog de mare risc). Faţă de substanţele identificate în timpul controlului, în vederea continuării cercetărilor, au fost sesizaţi poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici