Liviu Bătineanu, medic Dinamo, la audieri: Nu a fost nevoie de resuscitare pe teren. Ekeng avea puls şi respira

Medicul clubului Dinamo Bucureşti, Liviu Bătineanu, a fost audiat, duminică, în cadrul dosarului deschis după moartea lui Ekeng, iar Bătineanu susţine că Ekeng avea puls şi respira în momentul în care jucătorul a fost preluat de către echipajul de pe ambulanţa prezentă la meci.

2620 afișări
Imaginea articolului Liviu Bătineanu, medic Dinamo, la audieri: Nu a fost nevoie de resuscitare pe teren. Ekeng avea puls şi respira

Liviu Bătineanu, medic Dinamo, la audieri: Nu a fost nevoie de resuscitare pe teren. Ekeng avea puls şi respira

În cazul morţii lui Ekeng s-a deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă şi neglijenţă în serviciu. Liviu Bătineanu a ieşit de la audieri. Medicul lui Dinamo susţine că şi-a făcut treaba aşa cum trebuie şi că Patrick Ekeng nu avea nevoie de resuscitare pe teren, pentru că avea puls şi respira.

"Nu era nevoie de resuscitare pe teren. Ekeng avea puls şi respira. Din câte am înţeles de la ambulanţieri i s-a pus şi monitorul, avea şi pulsoximetru care indicăsaturaţia de oxigen. La spital a ajuns cu fibrilaţie ventriculară. Când l-au transportat cu targa, a intrat în fibrilaţie ventriculară. Nu a mai avut puls după o oră şi jumătate. Treaba mea se termină când intră în ambulanţă. Asistenţa medicală de urgenţă o asigură ambulanţa.

Am eliberat căile respiratorii. M-am asigurat de funcţiile vitale. Avea puls, respira, dar gura era încleştată şi i-am asigurat respiraţia. Nu imi este teamă de anchetă, de ce să îmi fie teamă? Daca putea fi salvat? Nu pot să spun eu. Probabil putea, eu ştiu!?", a spus medicul dinamovist.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici