VIDEO  Lupte corp la corp în Israel: imagini cu războiul civil declanşat de Hamas

Tineri participanţi la un concert în deşert se ascund pentru a scăpa de teroriştii Hamas, iar alte imagini surprind lupta poliţiei israeliene de alungare a militanţilor.

5069 afișări
Imaginea articolului Lupte corp la corp în Israel: imagini cu războiul civil declanşat de Hamas

Au apărut imagini ale unor participanţi la festivalul Nova, în deşertul Negev. Videoclipurile care redau teroarea împrăştiată de Hamas au început să circule pe reţelele de socializare.

Încercând să scape de atacul Hamas după invadarea Israelului, fete şi băieţi, toţi foarte tineri, stau ascunşi pe burtă printre arbuştii deşertului, în timp ce gloanţele şuieră pe deasupra lor.

Alte imagini arată cum Poliţia israeliană şi armata vânează militanţii Hamas după atac,

Un videoclip difuzat de poliţia israeliană arată momentele de luptă cu luptătorii Hamas care au pătruns pe teritoriul israelian până în oraşul Ofakim, la aproximativ 30 km distanţă de Fâşia Gaza. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici