Video Mai multe locuinţe şi curţi inundate în Vaslui şi Bacău, în urma ploilor torenţiale | VIDEO, FOTO

Pompierii din Vaslui intervin, duminică seara, pentru evacuarea apei din şase locuinţe, şase curţi şi două beciuri, dar şi pentru deblocarea unui drum care străbate suburbia Brodoc. Angajaţii ISU intervin şi în judeţul Bacău, unde mai multe gospodării au fost inundate.

565 afișări

O ploaie torenţială căzută duminică seara a dus la inundarea mai multor gospodării din suburbia Brodoc din municipiul Vaslui.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, pompierii intervin după ce mai multe gospodării au fost inundate, iar un drum care străbate suburbia a fost blocat.

„Detaşamentul de Pompieri Vaslui intervine în suburbia Brodoc pentru a evacua apa din şase locuinţe, şase curţi şi două beciuri. Se intervine cu cinci autospeciale, trei motopompe transportabile şi o motopompă remorcabilă. De asemenea, împreună cu CLSU Vaslui se intervine pentru deblocarea drumului care străbate suburbia Brodoc, în apropierea şcolii", au anunţat reprezentanţii ISU Vaslui.

A fost inundat şi subsolul unui bloc din suburbia Brodoc.

Probleme sunt, duminică seara, şi în judeţul Bacău, unde pompierii intervin în localităţile Mărgineni, Măgura şi Hemeiuş. Astfel, 63 de militari cu nouă autospeciale şi 12 motopompe evacuează apa din mai multe gospodării inundate.

Judeţul Bacău a fost duminică sub avertizare Cod roşu de ploi torenţiale, grindină şi vânt puternic, emisă de ANM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici