Mamă dată în judecată de spitalun spital din Bistriţa, după ce a scris pe Facebook că medicii nu se ocupă de copii

Spitalul din Bistriţa a pregătit toate documentele necesare pentru a da în judecată o mamă pe care o acuză că i-a jignit pe medicii de la pediatrie, după ce a scris că nu se ocupă de copii dacă nu primesc şpagă.

738 afișări
Imaginea articolului Mamă dată în judecată de spitalun spital din Bistriţa, după ce a scris pe Facebook că medicii nu se ocupă de copii

Mamă dată în judecată de spitalun spital din Bistriţa, după ce a scris pe Facebook că medicii nu se ocupă de copii

Tânăra mămică din comuna Rodna, judeţul Bistriţa-Năsăud, care a ajuns cu unul dintre gemenii săi de 8 luni la spital, va fi dată în judecată de conducerea Spitalului de Urgenţă Bistriţa-Năsăud după ce medicii de la pediatrie au fost jigniţi de aceasta pe Facebook şi acuzaţi că au fost la un pas să îi omoare copilul pentru că nu ar fi primit şpagă.

Postarea femeii a adunat mii de distribuiri şi sute de comentarii, iar după verificarea situaţiei, conducerea spitalului a decis să reacţioneze.

Colegiul director al Spitalului de Urgenţă a stabilit ca femeia să fie dată în judecată pentru defăimare şi acolo să aibă posibilitatea să probeze cele afirmate pe reţeaua de socializare.

“Noi am pregătit deja toate actele necesare, le-am înaintat avocatului care urmează în foarte scurt timp să le depună la instanţă. Suntem decişi să mergem cu procesul mai departe pentru a-i oferi doamnei posibilitatea să probeze în instanţă cele afirmate. Adunăm încă informaţii de la toate publicaţiile, din toată ţara, tot ce s-a scris pentru că au fost foarte multe... Noi mergem absolut pe calea legală: am solicitat şi de la Colegiul Medicilor din Bistriţa, în baza codului de deontologie medicală, să ne comunice dacă medicii de la Cluj susţin afirmaţiile făcute de mămică în numele lor, pentru că nu este absolut nimic real din ceea ce a prezentat dânsa. A avut o explozie emoţională, din păcate fără să vadă ambele feţe ale momentului. Actele sunt pregătite pentru instanţă şi vor fi depuse în scurt timp pentru că nu vreau să las treburile aşa”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, managerul Spitalului de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Gabriel Lazany.

Tânăra mămică a ajuns la spital cu unul dintre copii, la finele anului trecut, după care a scris pe Facebook despre medici că nu s-ar fi ocupat de copil şi că l-au trimis mai apoi spre Cluj, unde ar fi ajuns în stare foarte gravă.

„Dacă nu le dai bani te lasă să mori (...). Când am ajuns la Cluj cu copilul, medici de aici, de la Pediatrie 2, mi-au spus că viaţa copilului era contra cronometru, deci era să moară. M-o ţinut o lună la Bistriţa şi m-a trimis cu copilu’ la Cluj aproape mort”, a scris femeia.

Managerul Spitalului de Urgenţă din Bistriţa, Gabriel Lazany, susţine că nimic din cele afirmate de mămică nu este real, ci că femeia a ajuns cu copilul bolnav la spital la începutul lunii decembrie şi după o săptămână s-a externat pe propria răspundere. A revenit apoi, după o săptămână, cu copilul în stare foarte gravă, ulterior fiind transferată la Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici