Managerul unei agenţii bancare din Capitală ar fi furat din unitate sume mari, în lei şi valută

  • Managerul unei agenţii bancare din Bucureşti ar fi furat din unitate 100.000 de lei şi 40.000 de euro.
  • Poliţiştii au făcut miercuri dimineaţa o percheziţie în acest caz în cadrul unui dosar de delapidare.
882 afișări
Imaginea articolului Managerul unei agenţii bancare din Capitală ar fi furat din unitate sume mari, în lei şi valută

Managerul unei agenţii bancare din Capitală ar fi furat din unitate sume mari, în lei şi valută

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii din Sectorul 1 au făcut miercuri dimineaţă o percheziţie domiciliară în Bucureşti şi au pus în aplicare un mandat de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de delapidare.

Din datele şi probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că, în cursul lunii aprilie 2021, managerul unei agenţii bancare şi-ar fi însuşit din tezaurul unităţii, sume în lei şi valută.

Prejudiciul produs în acest fel se ridică la 100.000 de lei şi 40.000 de euro.

Audierile urmează să se desfăşoare la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici