MApN,despre pensiile urmaşilor militarilor morţi în Argeş: Drepturile de pensie vor fi plătite la zi

Casa de pensii sectorială a Ministerului Apărării Naţionale a emis, joi, noi decizii de pensie de urmaş în cazul militarilor morţi în accidentul din judeţul Argeş, ministerul precizând că aceste drepturi vor fi plătite la zi, inclusiv diferenţele, în prima săptămână a lunii septembrie.

392 afișări
Imaginea articolului MApN,despre pensiile urmaşilor militarilor morţi în Argeş: Drepturile de pensie vor fi plătite la zi

MApN,despre pensiile urmaşilor militarilor morţi în Argeş: Drepturile de pensie vor fi plătite la zi

"Ca urmare a completării dosarelor de pensie a urmaşilor sublocotenenţilor p.m. George Emilian Catană, Petre Cristian Toader şi Mihai Ionuţ Toma, decedaţi ca urmare a accidentului din data de 29 iunie 2017, Casa de pensii sectorială a Ministerului Apărării Naţionale a emis, în data de 31.08.2017, noi decizii de pensie de urmaş în temeiul prevederilor art. 55 din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, cu modificările şi completările ulterioare", anunţă Ministerul Apărării Naţionale, într-un comunicat de presă remis vineri MEDIAFAX.

Ministerul precizează că drepturile de pensie au fost revizuite cu data de 1 iulie 2017 şi vor fi plătite la zi, inclusiv diferenţele, în prima săptămână a lunii septembrie 2017.

Un camion în care se aflau mai mulţi militari a căzut, pe 29 iunie, într-o râpă din localitatea argeşeană Dâmbovicioara. Trei militari au murit, şase au fost transportaţi la Spitalul Militar din Bucureşti, doi la Braşov, unul la Piteşti, un altul neavând nevoie de internare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici