Maramureş: Trei pasageri dintr-un autobuz de transport persoane, răniţi într-un accident rutier

Trei pasageri aflaţi într-un autobuz de transport persoane pe ruta Baia Mare – Cluj-Napoca au fost răniţi, sâmbătă, într-un accident rutier, în localitatea Valea Chioarului, judeţul Maramureş, după ce vehiculul a părăsit partea carosabilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

180 afișări
Imaginea articolului Maramureş: Trei pasageri dintr-un autobuz de transport persoane, răniţi într-un accident rutier

Maramureş: Trei pasageri dintr-un autobuz de transport persoane, răniţi într-un accident rutier

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că în cauză se continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la producerea accidentului.

„Trei pasageri dintr-un autobuz de transport persoane care efectua o cursă pe ruta Baia Mare – Cluj-Napoca au fost răniţi în urma unui accident rutier care avut loc în localitatea Valea Chioarului, şi au fost transportaţi la spital. Din primele cercetări rezultă că autovehiculul în care se aflau a părăsit partea carosabilă, astfel că se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte care au dus la producerea accidentului. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a spus Meteş.

Reprezentanţii ISU Maramureş au declarat la rândul lor că în autobuz se aflau 24 de persoane, la faţa locului fiind trimise o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, echipajul de prim ajutor, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD şi două echipaje ale SAJ Maramureş.

„Celelalte persoane aflate în autobuz nu au necesitat îngrijiri medicale sau transport la spital”, au precizat sursele citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici