Accident la ieşirea din Capitală. Cinci maşini au fost implicate, o persoană a fost rănită uşor

Un accident rutier în care au fost implicate cinci maşini a avut loc, sâmbătă, în jurul prânzului, în Pasajul Băneasa, în urma impactului o persoană fiind rănită uşor şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit Brigăzii Rutiere.

194 afișări
Imaginea articolului Accident la ieşirea din Capitală. Cinci maşini au fost implicate, o persoană a fost rănită uşor

Accident la ieşirea din Capitală. Cinci maşini au fost implicate, o persoană a fost rănită uşor

Accidentul rutier a avut loc în Pasajul Băneasa, pe sensul de ieşire.

Cauza producerii accidentului este nerespectarea distanţei regulamentare, precizează sursa citată.

Circulaţia a fost restricţionată pe banda a doua de mers.

O persoană a fost rănită uşor şi a fost transportată la Spitalul Elias din Capitală.

„Poliţiştii Brigăzii Rutiere recomandă conducătorilor de autovehicule: să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frână în condiţii de siguranţă, să nu claxonexe inutil, să îşi păstreze calmul la volan, să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri, să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfăşurarea normală a traficului rutier”, precizează sursa menţionată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici