Video MARŞ la Galaţi, după miting. Autocarele susţinătorilor PSD, înconjurate de protestatari | VIDEO

Protestatarii din Galaţi au pornit într-un marş prin oraş, după mitingul PSD. Câteva autocare ale susţinătorilor PSD au fost înconjurate de protestatari.

2441 afișări

Două autocare cu simpatizanţi au fost înconjurate de contramanifestanţi şi au dat cu spatele pentru a ieşi din mulţimea nervoasă.

Oamenii au scandat „PSD, ciuma roşie”.

De asemenea, participanţii la mitingul PSD au fost huiduiţi.

După plecarea simpatizanţi PSD, protestatarii au pornit într-un marş pe străzile oraşului.

Câteva sute de protestatari au stat în faţa Palatului de Justiţie, în apropiere de locul în care s-a desfăşurat mitingul PSD. Unii dintre ei s-au aşezat pe stradă, cu steaguri ale României şi pancarte în mâini.

„Jandarmeria nu le dă voie oamenilor să treacă dacă nu au insigna PSD”, a spus unul dintre protestatari.

„Dragnea eşti penal”, „#Nimic”, „Slugilor, frumos la Galaţi?” sunt câteva dintre mesajele de pe pancartele purtate de oameni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici