MĂRTURIA unui român privind EXPLOZIA de pe Manchester Arena: A fost un atac la adresa copiilor şi a mamelor

Claudiu Avram, un român stabilit la Londra de peste 10 ani, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că atacul de la Manchester a fost la adresa copiilor şi a mamelor. ”Este inimaginabil ce s-a întâmplat”, spune Claudiu Avram.

1692 afișări
Imaginea articolului MĂRTURIA unui român privind EXPLOZIA de pe Manchester Arena: A fost un atac la adresa copiilor şi a mamelor

MĂRTURIA unui român privind EXPLOZIA de pe Manchester Arena: A fost un atac la adresa copiilor şi a mamelor

Claudiu Avram a spus că după atacul de la Manchester au fost sporite măsurile de securitate în Marea Britanie.

”S-a întărit securitatea peste tot, a fost tragic ce s-a întâmplat. Toată lumea este solidară cu victimele de la Manchester, atentatul fiind considerat al doilea ca impact după cel de la metroul londonez din 2005. Am vorbit la serviciu cu colegii englezi şi ei spun că este inimaginabil ce s-a întâmplat, pentru că a fost un atac adresat copiilor şi mamelor, datorită tipului de concert. Am auzit marţi dimineaţă la radio că s-ar putea anula concertele pe care Ariana Grade urma să le susţină pe O2 Arena din Londra şi 25 şi 26 mai în urma atentatului de la Manchester”, a spus românul stabilit la Londra de peste 10 ani.

Potrivit BBC News şi France 24, rudele şi prietenii participanţilor la evenimentul de la Manchester Arena au apelat la reţelele sociale pentru a căuta informaţii despre cunoscuţii dispăruţi în contextul haosului care a urmat atacului.

Ariana Grande, artista care a susţinut concertul din Manchester, a scris pe Twitter că regretă ce s-a întâmplat. Artista americană care a susţinut spectacolul de pe Manchester Arena, unde 22 persoane au fost ucise şi cel puţin 59 au fost rănite în atacul terorist, a scris: "Îmi pare aşa de rău" şi "Am inima frântă".

"Din adâncul inimii mele, îmi pare atât de rău. Nu am cuvinte", a adăugat ea.

Managerul artistei, Scooter Braun, a declarat plângând: "Inimile noastre sunt sfâşiate. Vieţile copiilor şi ale celor dragi au fost luate de un act de laş".

În urma masacrului, Ariana Grande, în vârstă de 23 de ani, şi-a suspendat turneul "The Dangerous Woman Tour", potrivit TMZ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici