Video Masca de protecţie poate fi un accesoriu dacă o asortezi

  • O tânără vinde măşti colorate, cu motive tradiţionale
  • Sunt şi măşti pentru copii, ele se transformă în jucării
  • Pentru o mască fashion Anca lucrează şi 30 de minute
581 afișări

Ti-ar plăcea să porţi tot timpul masca cu plăcere? Anca, o femeie in vârstă de 43, de ani produce măşti cu diferite imprimeuri pentru aduţi şi copii. Măştile pentru cei mici se pot transforma în jucării. 

Pentru o mască se lucrează 30 de minute. Măştile costă între 6 şi 8 lei. Masca se poate refolosi

Înainte de criză, Anca făcea costume populare. A rămas fără clienţi şi s-a reprofilat. Face măşti de protecţie.

Anca Ciliac, producător măşti: Mi-a venit ideea de a le face mai vesele pentru că toată lumea era plictisită, nu se acomoda cu ideea de mască Cu atât mai mult la copii.

Ana Cucirele, angajată: Sunt plăcute de purtat,chiar foarte lejere./00.41/îmi place să le asortez cu îmbrăcămintea, chiar pe culori.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici