MEDIAFAX ZOOM: Str. Vulturilor, nr. 50 - GALERIE FOTO

Aproximativ 100 de persoane de etnie romă au fost evacuate din casele în care au locuit, aproape două decenii, cu forme legale, plătind chirie statului sau proprietarului de drept, pe strada Vulturilor din Bucureşti, la numărul 50.

1427 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Str. Vulturilor, nr. 50 - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Str. Vulturilor, nr. 50 (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

După ce imobilele au fost vândute de propietar, iar contractele de închiriere nu au fost reînnoite, aceştia şi-au strâns bunurile şi s-au instalat pe stradă, în semn de protest faţă de lipsa măsurilor de protecţie socială.

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici