Video Mesaj RO ALERT la Galaţi. Mai multe zone ale oraşului sunt inundate VIDEO

Mai multe zone ale oraşului Galaţi au fost inundate în urma unei ploi torenţiale care a fost însoţită de grindină, fulgere şi tunete. Autorităţile au emis un cod roşu şi au trimis populaţiei mesaj RO ALERT.

1085 afișări

Ploaia torenţială a început în jurul orei 19.00. Grindina a rupt copaci, iar străzile au fost inundate de apă. Autorităţile au redactat un mesaj RO ALERT

„Avertizare de fenomene meteorologice periculoase imediate, cod roşu... fenomene vizate averse torenţiale ce vor depăşi 25...30 l/mp sau cumulat aproximativ 50...60 l/mp”, scrie în mesajul trimis gălăţenilor.

Mai multe echipaje ale ISU şi Primăriei Galaţi intervin pe străzi pentru a desfunda canalizările şi pentru a înlătura copacii rupţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici