Video Mii de români, blocaţi departe de casă: „Coadă interminabilă. Stăm de la ora 1 dimineaţa, nu avem apă, nu avem mâncare”

  • Sute de maşini sunt blocate la graniţa austro – ungară
  • Oamenii spun că nu mai au apă şi mâncare
  • La intrarea în România s-a creat o coadă de 40 de kilometri
3119 afișări

Pentru sute de români, ţara e încă foarte departe, desi sunt la câteva sute de kilometri de graniţă. Oamenii au rămas blocaţi la frontiera Ungariei cu Austria, aşa cum ne spune, în exclusivitate, un şofer român.

„Este ora 7 şi jumătate aici. Coadă interminabilă. Stăm de la ora 1 dimineaţa, nu avem apă, nu avem mâncare”, spune Cristian Dan.

Pe cei care reuşesc să treacă, îi aşteaptă o nouă probă de foc: o coloană de zeci de kilometri la vama Nădlac

„La vamă la Nădlac durează cam 20 de minute de persoană pentru a trece. Am un coleg acolo. A trecut această vamă la 3 dimineaţa, iar acum este în acelaşi loc şi, după aproximaţiile lui, are cam 40 de kilometri de coadă”, adaugă Dan.

Culoarul unic pus la dispoziţie şoferilor români de autorităţi pentru tranzitarea Ungariei nu mai este valabil din această dimineaţă, de la ora 5. 3.000 de români au intrat, noaptea trecută, din Ungaria în România.

Dacă vrei şi tu să intri în ţară, află că timpul de aşteptare depăşeşte 3 ore în Vama Nădlac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici