Ministrul Economiei, despre nerespectarea regulilor la terase. „Nu are logică să deschidem restaurantele în interior”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a spus, marţi seara, că „nu are logică să deschidem restaurantele”, atât timp cât nu se respectă regulile nici măcar pe terase, unde riscul de transmitere a noului coronavirus este mai mic.

1099 afișări
Imaginea articolului Ministrul Economiei, despre nerespectarea regulilor la terase. „Nu are logică să deschidem restaurantele în interior”

„Sper ca proprietarii de terase să înţeleagă necesitatea de a respecta pe teritoriul afacerii lor măsurile impuse de noi. Sunt convins că orice patron de terasă care vrea să îşi menţină businessul şi vrea să aibă afacerea în continuare mergând, dacă impune aceste măsuri clienţilor care îi calcă pragul, atunci oamenii vor respecta aceste reguli. Eu nu am o problemă din punct de vedere economic cu programul teraselor. Dacă regulile se respectă, nu cred că orarul este o problemă”, a spus, marţi seara, la Digi 24, Virgil Popescu.

Ministrul Economiei a mai spus că au fost puse „la punct regulile care ar trebui să fie luate în considerare pentru deschiderea restaurantelor”.

„Din păcate, evoluţia cazurilor nu mă face să fiu optimist în privinţa deschiderii în interior a restaurantelor. (...) Nu are logică să deschidem restaurantele în interior, în condiţiile în care nu se respectă regulile în exterior, unde riscul de transmitere e mai greu de făcut. Nu facem decât să escaladăm evoluţia cazurilor”, a mai spus sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici