MITINGURILE din ţară în IMAGINI. Mii de oameni au ieşit în stradă pentru prelungirea votului în diaspora - GALERIE FOTO

Aproximativ 10.000 de oameni au ieşit în stradă în toată ţara, duminică seara, în semn de solidaritate faţă de românii care votau în diaspora în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Mitinguri au avut loc în Sibiu, Cluj, Iaşi, Timişoara, Oradea, Braşov, Târgu Mureş, Craiova şi Bucureşti.

3434 afișări
Imaginea articolului MITINGURILE din ţară în IMAGINI. Mii de oameni au ieşit în stradă pentru prelungirea votului în diaspora - GALERIE FOTO

MITINGURILE din ţară, în IMAGINI. Mii de oameni au ieşit în stradă în Sibiu, Cluj, Timişoara, Iaşi, Oradea, Braşov şi Târgu Mureş - GALERIE FOTO (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/ Mediafax Foto)

23:19 - Proteste la Târgu Mureş şi Oradea faţă de organizarea alegerilor în diaspora

23:01 - Peste 3.000 de participanţi la mitingul din Cluj, traficul în centru fiind blocat

 

22:52 - Peste 3.000 de persoane la manifestaţia de la Sibiu, scandând împotriva Guvernului şi a lui Ponta

 

22:31 - 1.000 de manifestanţi la mitingul de la Iaşi

22:22 - Aproximativ 500 de persoane protestează faţă de organizarea alegerilor în diaspora, la Timişoara

 

21:27 - Braşov: Peste 200 de persoane participă la un miting de solidaritate cu românii din diaspora

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici