Nou accident pe linia 41: Trei copii şi un bărbat au fost răniţi după ce un tramvai a lovit un autoturism

Trei copii şi un bărbat au fost răniţi, duminică dimineaţă, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tramvai al liniei 41, în cartierul bucureştean Ghencea, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii ISU Bucureşti.

1022 afișări
Imaginea articolului Nou accident pe linia 41: Trei copii şi un bărbat au fost răniţi după ce un tramvai a lovit un autoturism

Nou accident pe linia 41: Trei copii şi un bărbat au fost răniţi după ce un tramvai a lovit un autoturism

Accidentul s-a produs în jurul orei 9.50, pe sensul Ghencea - Piaţa Presei Libere, după ce autoturismul a ieşit din incinta complexului sportiv Steaua şi a fost lovit de un tramvai căruia nu îi acordase prioritate, potrivit Regiei Autonome de Trasport Bucureşti (RATB).

Copiii, cu vârste între trei şi şase ani, au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul "Grigore Alexandrescu", au precizat cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului, pentru a stabili cu exactitate împrejurările şi modul în care s-a produs accidentul.

Circulaţia tramvaielor a fost întreruptă timp de aproape o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici