Video Numărul apelurilor la Servicul de Ambulanţă în ziua de Paşte a scăzut faţă de ultimii ani

  • Anul acesta, de Paşte, au fost mai puţine solicitări la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov
  • Au fost înregistrate 1.383 de solicitări, mai puţine cu aproximativ 16% decât anii trecuţi
  • Manager SABIF: Cred că nu se mai solicită ambulanţa pentru lucruri minore, de teama infectării cu coronavirus
189 afișări

Anul acesta, de Paşte, au fost mai puţine apeluri la Ambulanţa Bucureşti - Ilfov decât anii trecuţi. Numărul este cu 16% mai mic.

 Alis Grasu, manager SABIF: Probabil din cauza izolării la domiciliu de peste 1 lună de zile, oamenii nu au mai făcut viroze sezoniere, nu au mai apărut afecţiuni pentru care în mod normal solicitau ambulanţa. 

Şi spaima de coronavirus a dus la solicitări mai puţine.

Alis Grasu: Cred că nici nu se mai solicită ambulanţa pentru lucruri minore, fie de teama de a nu se infecta cu coronavirus, fie că au conştientizat că în această perioadă nu trebuie solicitat în plus sistemul de urgenţă. Anul acesta ori au fost mai cumpătaţi în a consuma preparatele gătite cu atâta drag, ori practic stând acasă au avut timp destul să consume cu moderaţie, cumpătare mai multe zile din preparatele pregătite. 

În ultimele 36 de ore, 1.383 de persoane au sunat la numărul de urgenţă 112. Doar 280 dintre ele au avut solicitări pentru afecţiuni digestive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici