O fată de 17 ani rănită în accidentul din Mehedinţi a murit, bilanţul victimelor a ajuns la trei

O fată în vârstă de 17 ani, rănită grav în accidentul de vineri seară de pe E 70, la ieşire din Drobeta Turnu Severin, a murit în cursul nopţii, în timp ce un băiat de 18 ani a fost trimis la Spitalul din Craiova, iar un altul este în continuare în stare critică la Spitalul din municipiu.

193 afișări
Imaginea articolului O fată de 17 ani rănită în accidentul din Mehedinţi a murit, bilanţul victimelor a ajuns la trei

O fată de 17 ani rănită în accidentul din Mehedinţi a murit, bilanţul victimelor a ajuns la trei (Imagine: Montaj Foto)

Potrivit medicului de gardă Roxana Balaci de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, tânăra de 17 ani internată iniţial la Terapie Intensivă cu politraumatism şi fractură de femur a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui stop cardiorespirator.

Medicul a precizat că tot în cursul nopţii, tânărul în vârstă de 18 ani care se afla în comă a fost transferat la Spitalul din Craiova cu o ambulanţă, având nevoie să fie ţinut sub supraveghere într-o Secţie de Neurochirurgie.

La Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, la secţia de Terapie Intensivă, se află în continuare internat un tânăr de 16 ani, care are fractură de bazin, starea acestuia fiind critică.

Cele trei persoane se aflau în autoturismul care, vineri seară, s-a ciocnit cu un microbuz, pe drumul european E 70, la ieşirea din Drobeta Turnu Severin. În urma cercetărilor, s-a stabilit că autoturismul marca Land Rover a intrat pe contrasens, lovind microbuzul care circula regulamentar.

Soferul şi pasagerul din dreapta al autoturismului au decedat imediat după producerea accidetului, iar alte trei persoane au fost rănite grav, fiind transportate la Secţia de Terapie Intensivă a SJU Drobeta Turnu Severin. De asemenea, cinci persoane din microbuz au fost duse la spital, cu leziuni uşoare. Acestea au părăsit spitalul în cursul nopţii, întrucât nu au avut nevoie de internare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici