O femeie din Făgăraş, externată cu diagnosticul ”durere”, a murit de ulcer

O femeie din Făgăraş a murit după ce a fost externată după patru zile cu diagnosticul "durere". Pacienta a venit la spital cu dureri abdominale puternice, a fost examinată timp de câteva zile şi trimisă acasă, unde a murit de ulcer perforat. Parchetul Făgăraş a deschis un dosar în acest caz, informează Gândul.

1461 afișări
Imaginea articolului O femeie din Făgăraş, externată cu diagnosticul ”durere”, a murit de ulcer

O femeie din Făgăraş, externată cu diagnosticul ”durere”, a murit de ulcer (Imagine Octav Ganea / Mediafax Foto)

Potrivit Gândul, Anişoara Popescu a ajuns la Spitalul din Făgăraş pe 19 iulie, cu dureri cumplite de stomac. Chirurgul care a preluat-o i-a făcut mai multe analize de sânge, dar şi un test care a indicat că pacienta nu are sângerări în sistemul digestiv. I-a administrat apoi calmante până cand femeia s-a simţit mai bine, iar apoi, fără alte investigaţii, a externat-o.

Pe biletul de externare scria, în dreptul diagnosticului, "durere".

Trimisă acasă, femeia s-a chinuit alte şase zile, apoi a ajuns cu ambulanţa la un spital din Braşov, unde medicii şi-au dat seama că era în stare foarte gravă.

Citeşte continuarea pe Gândul

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici