Video O femeie dintr-un sat izolat din Botoşani a fost salvată cu ajutorul unei şenilate

O femeie care se simţea rău şi nu se putea deplasa din satul său izolat din Botoşani a fost salvată cu ajutorul unei şenilate, care a luat femeia din Satul Nou şi a dus-o până la ambulanţa care nu putea înainta din cauza zăpezii.

1335 afișări

Botoşăneanca care avea nevoie urgentă de îngrijiri medicale şi a reuşit să ajungă la spital doar cu ajutorul şenilatei.

Femeia, în vârstă de 70 ani, locuieşte într-o casă izolată din localitate Satul Nou, oraşul Săveni. În nopatea de sâmbătă spre duminică, femeia a solicitat ajutor medical deoarece nu se simţea bine de aproape trei zile.

Echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă nu a reuşit să ajungă la casa femeii din cauza stratului de zăpadă care face că zona să fie una foarte greu accesibilă circulaţiei auto.

„Întrucât femeia nu se putea deplasa singură, drumul de la ambulanţă până la locuinţa acesteia a fost parcurs cu ajutorul şenilatei din dotarea Detaşamentului de Pompieri Dorohoi. Pompierii militari au preluat pacienta şi au transportat-o în condiţii de siguranţă la ambulanţă”, spun reprezentanţii ISU Botoşani.

Întreaga operaţiune de salvare a durat aproximativ o jumătate de oră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici