O femeie i-a oferit unui poliţist 10.000 de lei mită pentru a muşamaliza un caz de răpire şi sechestrare: „Fă-mi scăpaţi băieţii, şefule”. Dialogul dintre cei doi

O femeie i-a oferit şefului de post din comuna Bonţida, judeţul Cluj, 10.000 de lei ca să o convingă pe o fată răpită şi sechestrată de băieţii ei să îşi retragă plângerea. Poliţistul şi-a anunţat superiorii, iar femeia a fost prinsă în flagrant şi trimisă în judecată pentru dare de mită.

2588 afișări
Imaginea articolului O femeie i-a oferit unui poliţist 10.000 de lei mită pentru a muşamaliza un caz de răpire şi sechestrare: „Fă-mi scăpaţi băieţii, şefule”. Dialogul dintre cei doi

O femeie i-a oferit unui poliţist 10.000 de lei mită pentru a „rezolva” un caz de răpire şi sechestrare: Fă-mi scăpaţi băieţii, şefule

Tentativa de mituire a şefului de post din comuna clujeană Bonţida a fost publicată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, unde poliţistul a fost felicitat pentru profesionalism şi corectitudine.

În postare se redă dialogul purtat de poliţist cu femeia care a încercat să îl mituiască, discuţie avută chiar în biroul şefului de post.

„- Şefule, de ieri vreau să dau de tine. Să ştii că ai de la mine 10.000 de lei.
- Păi, de ce?
- Fă-mi scăpaţi băieţii, şefule, că poţi.
- Păi, nu prea pot. Eu am găsit-o pe fata răpită şi sechestrată de băieţii tăi. Cum crezi că aş putea să-i spun că aceşti ticăloşi au scăpat?
- Lasă, şefule, că o convingi tu să-şi retragă plângerea. Vrei să te învăţ eu cum?
- Nu! Dar vreau să ieşi acum din birou şi să nu mai apari vreodată cu aşa ceva.
- E prea puţin, şefule? Spune că mai pun...
- Mai bine pune mâna pe uşă şi ieşi.
- Eu plec acum, dar să ştii că mâine revin. Şi o să revin până te răzgândeşti”, se arată în postarea de pe pagina de socializare a MAI.

Potrivit acesteia, poliţistul Loredan şi-a anunţat superiorii şi „au căzut de acord să-i informeze pe cei de la Direcţia Generală Anticorupţie cu ajutorul cărora să se facă flagrantul”.

Conform reprezentanţilor MAI, după o săptămână, femeia a fost trimisă în judecată pentru dare de mită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţist,
femeie,
mită

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici