O locomotivă care tracta cisterne cu butan a luat foc în Timiş / Trei trenuri înregistrează întârzieri

O locomotivă care tracta şapte cisterne cu butan a luat foc în mers, în localitatea Topolovăţu Mare din judeţul Timiş. Incendiul a fost stins repede, iar la ora transmiterii acestei ştiri nu mai există pericol de explozie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

551 afișări
Imaginea articolului O locomotivă care tracta cisterne cu butan a luat foc în Timiş / Trei trenuri înregistrează întârzieri

O locomotivă care tracta cisterne cu butan a luat foc în Timiş

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că locomotiva care tracta şapte cisterne cu butan a luat foc în mers, în localitatea Topolovăţu Mare.

ISU a trimis la locul incendiului cinci autospeciale de stingere, două echipaje SMURD şi 23 de subofiţeri, reuşind să stingă repede flăcările.

Pericolul de explozie a fost eliminat, însă echipele ISU au rămas la faţa locului pentru a asigura zona.

Trei trenuri înregistrează întârzieri de până într-o oră, fiind nevoite să staţioneze în zona Lugoj pentru a se elibera linia, după ce o locomotivă a luat foc în mers în localitatea Topolovăţu Mare din judeţul Timiş, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt CFR Călători.

„Trenurile au înregistrat întârzieri de până într-o oră pentru că au fost nevoite să staţioneze în zona Lugoj pentru a se elibera linia”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu.

Astfel, trenul IR 1991 care soseşte în Gara Timişoara Nord din Mangalia are o întârziere de 50 de minute, trenul R 9573 care vine de la Caransebeş întârzie 66 de minute, iar trenul IR 1837 întârzie 31 de minute, potrivit tabelei de sosiri-plecări din Gara Timişoara Nord.

O locomotivă care tracta şapte cisterne cu butan a luat foc în mers, în localitatea Topolovăţu Mare din judeţul Timiş. Incendiul a fost stins repede, pericolul de explozie fiind eliminat, însă echipele ISU au rămas la faţa locului pentru a asigura zona.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici