O maşină în care se aflau patru tineri a căzut în râul Dâmboviţa

O maşină în care se aflau patru tineri şi care circula pe Splaiul Independenţei din Capitală a căzut în râul Dâmboviţa, în noaptea de duminică spre luni, doi dintre aceştia reuşind să iasă din maşină şi să ajungă la mal, iar alţi doi fiind scoşi de scafandri.

15 afișări
Imaginea articolului O maşină în care se aflau patru tineri a căzut în râul Dâmboviţa

O maşină în care se aflau patru tineri a căzut în râul Dâmboviţa (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, duminică noaptea, în jurul orei 2.00, un tânăr de 20 de ani care conducea o Dacie Super Nova pe Splaiul Independenţiei, dinspre Podul Naţiunile Unite către Piaţa Unirii, a pierdut controlul volanului pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar maşina a rupt gardul de protecţie şi a căzut în râul Dâmboviţa.

Două persoane au reuşit să iasă din maşină şi să ajungă la mal, iar alte două, un tânăr şi o tânără, au fost aduse la mal de scafandri de la grupul special de salvatori al ISU Bucureşti.

La faţa locului au ajuns o ambulanţă SMURD şi o salvare de la Ambulanţa Capitalei.

Cei doi tineri recuperaţi de scafandri au fost duşi la spital, iar după investigaţii au fost lăsaţi să plece acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici