O ţară din Asia interzice minorilor să folosească internetul noaptea

Există, de asemenea, un timp maxim pentru utilizarea telefoanelor mobile, împărţit pe grupe de vârstă.

344 afișări
Imaginea articolului O ţară din Asia interzice minorilor să folosească internetul noaptea

O ţară din Asia interzice minorilor să folosească internetul noaptea

Accesul la internet va fi întrerupt pentru minorii din China, iar utilizarea smartphone-urilor pe timp de noapte va fi restricţionată: noile reguli anunţate astăzi prevăd acest lucru şi vor intra în vigoare din 2 septembrie pentru orice persoană sub 18 ani, între orele 22:00 şi 6:00 dimineaţa. 

Există, de asemenea, un timp maxim de utilizare a telefoanelor mobile, împărţit pe grupe de vârstă: maximum 40 de minute la fiecare 24 de ore pentru copiii cu vârsta sub opt ani şi două ore pentru cei de 16 sau 17 ani.

Regulile, elaborate de Cyberspace Administration of China (Cac), permit părinţilor să evite limitele, dacă doresc, vizând mai ales evitarea formelor de dependenţă de internet în rândul minorilor, promovarea conţinutului web potrivit pentru minori şi, de asemenea, prevenirea dezinformarii, cu scopul „creării unui mediu online pozitiv”.

China plănuia să le permită copiilor utilizarea telefoanelor pentru doar două ore pe zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici