Olt: Fostul primar din Găneasa, în stare gravă la spital după ce a fost rănit într-o explozie

Fostul primar al comunei Găneasa, Nicolae Preda, a ajuns la spital, în noaptea de joi spre vineri, cu arsuri pe corp şi în zona feţei, după ce o butelie din locuinţa sa a explodat, în urma acumulărilor de gaze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

339 afișări
Imaginea articolului Olt: Fostul primar din Găneasa, în stare gravă la spital după ce a fost rănit într-o explozie

Olt: Fostul primar din Găneasa, în stare gravă la spital după ce a fost rănit într-o explozie

Nicolae Preda a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în jurul orei 1.10, medicii încercând fără succes să-l transfere la un spital de arşi din Capitală.

Fostul primar al comunei Găneasa a suferit arsuri pe corp şi în zona feţei după ce o butelie din locuinţa sa a explodat, din cauza unor acumulări de gaze.

”Este vorba de un bărbat în vârstă de 65 de ani, victimă a unei explozii. Este în Terapie Intensivă, internat prin Chirurgie Plastică, Compartiment Arşi. Nu s-a putut realiza transferul la niciun spital din Bucureşti, întrucât nu s-a obţinut acordul, aşa că pacientul rămâne tot la noi”, a declarat directorul medical al Spitalului Slatina, medicul Cătălin Pătru.

Potrivit acestuia, deşi are arsuri doar pe 20 la sută din suprafaţa corpului, Nicolae Preda este în stare gravă, la terapie intensivă, pentru că majoritatea leziunilor le-a suferit în zona feţei.

”Majoritatea arsurilor sunt de gradul doi, dar fiind la nivelul feţei dă un grad mai mare de risc pentru pacient. Are arsuri pe circa 20% din suprafaţa corpului. Pentru vârsta sa şi având în vedere leziunile pe care le-a suferit, este în stare gravă”, a spus medicul Pătru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici