Oprescu: În zece zile voi propune un nou proiect de rectificare bugetară

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat miercuri că va propune în zece zile un nou proiect de rectificare bugetară, care va avea foarte puţine modificări faţă de cel discutat în 28 noiembrie în CGMB.

123 afișări
Imaginea articolului Oprescu: În zece zile voi propune un nou proiect de rectificare bugetară

Sorin Oprescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Sorin Oprescu a declarat că în noul proiect pe care îl va propune în Consiliul General al Municipiului Bucureşti va păstra aceleaşi sume, fiind foarte puţine modificări faţă de cel supus dezbaterii în 28 noiembrie.

"Voi veni din nou, în termen de zece zile, cu un proiect de rectificare care să închidă bugetul şi să dea posibilitatea respectării legii", a precizat Oprescu.

Primarul Capitalei a mai spus că speră că va negocia cu consilierii generali PDL pentru "reîntoarcerea banilor la infrastructură".

Oprescu a adăugat că, în proiectul pe care îl va propune, la RADET şi la RATB nu sunt prevăzute sume suplimentare.

El a mai spus că proiectul "Acasă la Moş Crăciun", propus de PDL cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în sectoarele 4 şi 6, care costă două milioane de lei, lasă fără bani investiţiile la infrastructură.

Consilierii municipali au aprobat luni proiectul de rectificare negativă a bugetului Capitalei pe 2011 cu 207.500.000 de lei, în urma amendamentelor făcute cele mai câştigate fiind RADET şi RATB, cărora li s-au alocat bani, în detrimentul unor investiţii.




Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici