Opt angajaţi ALRO anchetaţi după ce poliţiştii au depistat 22 tone de deşeuri de aluminiu furate

Opt angajaţi ai Alro Slatina şi ai unei firme care asigură paza societăţii sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat şi neglijenţă în serviciu, după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce transportau cu un autocamion 22 de tone de deşeuri din aluminiu.

823 afișări
Imaginea articolului Opt angajaţi ALRO anchetaţi după ce poliţiştii au depistat 22 tone de deşeuri de aluminiu furate

Opt angajaţi ALRO anchetaţi după ce poliţiştii au depistat 22 tone de deşeuri de aluminiu furate (Imagine: Darius Mitrache / Mediafax Arhiva Foto)

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agent principal Alexandra Dicu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii au organizat, joi, un flagrant, în urma căruia a fost depistat un autocamion încărcat cu 22 tone deşeuri din aluminiu, pentru care nu existau documente de provenienţă.

Transportul a fost depistat pe raza municipiului Slatina.

Opt persoane, angajaţi ai Alro Slatina şi ai unei firme care asigură paza societăţii, au fost duse la audieri, la sediul IPJ Olt, deşeurile de aluminiu fiind confiscate de poliţişti.

"Din verificările efectuate a reieşit că deşeurile ar fi fost sustrase, în complicitate cu angajaţi ai unei societăţi comerciale din municipiul Slatina, urmând a fi valorificate ilegal pe raza aceleiaşi localităţi. Op persoane, angajate la societatea respectivă şi la firma care asigură pază au fost conduse, pentru audieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. De asemenea, cele 22 de tone de deşeuri din aluminiu, în valoare de aproximativ 200.000 lei şi autocamionul au fost indisponibilizate”, a declarat Alexandra Dicu.

Ea a adăugat că poliţiştii continuă cercetările pentru furt calificat şi neglijenţă în serviciu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici