Video Opt migranţi din Bangladesh, opriţi de poliţişti când încercau să intre ilegal în România

Opt cetăţeni din Bangladesh au fost opriţi, luni, de poliţiştii de frontieră cânc încercau să intre ilegal în România, dinspre Serbia, cu scopul de a ajunge în ţări din vestul Europei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

136 afișări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, judeţul Timiş, au au depistat, luni, în zona de frontieră Butin, opt cetăţeni străini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării.

Poliţiştii au stabilit că este vorba despre opt tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 28 de ani, fără documente de identitate asupra lor.

"Persoanele respective au declarat că sunt cetăţeni din Bangladesh şi au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei", se arată într-un comunciat al Poliţiei de Frontieră.

Potrivit sursei citate, cele opt persoane sunt cercetate pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, aceştia urmând să fie preluaţi de lucrătorii din cadrul Serviciului pentru Imigrări Timiş, în vederea luării măsurilor legale care se impun. De asemenea, vor fi contactate autorităţile de frontieră din Serbia în vederea cercetării în comun a evenimentelor şi aplicării acordului de readmisie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici