Ozempic contrafăcut a băgat în spital mai multe persoane. Medicamentul este folosit în dietele pentru slăbit

  • Mai multe persoane au fost transportate la un spital din Austria după ce au folosit un medicament contrafăcut.
  • Victimele au crezut că folosesc Ozempic.
  • Este medicament folosit pentru tratamentul diabetului utilizat de numeroşi oameni pentru a slăbi.
993 afișări
Imaginea articolului Ozempic contrafăcut a băgat în spital mai multe persoane. Medicamentul este folosit în dietele pentru slăbit

Ozempic contrafăcut a băgat în spital mai multe persoane. Medicamentul este folosit în dietele pentru slăbit

Biroul federal pentru siguranţa sănătăţii a anunţat că pacienţii au suferit hipoglicemie şi convulsii, reacţii adverse grave care indică faptul că produsul conţinea insulină în loc de ingredientul activ al Ozempic, semaglutida, potrivit Reuters.

Autoritatea europeană de reglementare a medicamentelor a avertizat săptămâna trecută cu privire la existenţa pe piaţă a unor injecţii etichetate în mod fals drept medicament pentru diabet.

De asemenea, faptul că Ozempic provoacă o pierdere rapidă în greutate a determinat oamenii din SUA şi Europa să utilizeze medicamentul deşi medicii nu-l recomandă decât pentru diabet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ozempic,
spital,
austria

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici