Parchetul General, despre cazul Condrea : Se va dispune o expertiză pentru a se stabili dinamica accidentului

Parchetul General a anunţat că, după preluarea dosarului privind accidentul în urma căruia ar fi murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, se va dispune efectuarea unei "expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii şi a împrejurărilor producerii accidentului".

2602 afișări
Imaginea articolului Parchetul General, despre cazul Condrea : Se va dispune o expertiză pentru a se stabili dinamica accidentului

Parchetul General, despre cazul Condrea : Se va dispune o expertiză pentru a se stabili dinamica accidentului (Imagine: Marian Ilie / Mediafax Foto)

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus, luni, preluarea de către Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, a dosarului privind accidentul rutier de duminică seara, în urma căruia ar fi decedat Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

"În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei, urmând a se dispune efectuarea unei expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii şi a împrejurărilor producerii accidentului, autoturismul fiind ridicat şi transportat la sediul organelor de poliţie în vederea efectuării de cercetări", a anunţat Biroul de Presă al Parchetului General, printr-un comunicat de presă.

Procurorii au făcut bilanţul investigaţiilor făcute până în prezent în dosar, precizând că duminică seara a fost făcută cercetarea la faţa locului, procedură care a fost reluată luni dimineaţa. De asemenea, anchetatorii menţionează că au fost audiaţi doi martori oculari şi că, din primele verificări rezultă că "la data de 22 mai 2016, ora 18:30, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Buftea către Corbeanca, conducătorul auto a ieşit în afara carosabilului, izbindu-se violent de copacii de pe marginea drumului".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici