Parlamentul a adoptat o declaraţie de solidaritate cu Israelul

Plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor a adoptat miercuri declaraţia Parlamentului României de solidaritate cu Israelul, după atacurile grupării teroriste Hamas. „Ura şi violenţa nu au ce căuta printre noi”, susţine preşedintele Senatului Nicolae Ciucă.

167 afișări
Imaginea articolului Parlamentul a adoptat o declaraţie de solidaritate cu Israelul

„Această declaraţie este şi un apel către societatea românească de a strânge rândurile şi a se uni în jurul valorilor democratice care ne leagă. Ura şi violenţa nu au ce căuta printre noi, iar forţele care recurg la acest arsenal trebuie izolate şi condamnate. România manifestă solidaritate deplină cu victimele acestor atacuri, dar şi cu victimele terorismului internaţional, civili fără vină, ale căror vieţi sunt curmate sau marcate pentru totdeauna de astfel de acte teroriste. Suntem alături de cei care şi-au pierdut rude, prieteni, cunoscuţi în contextul acestor atacuri, pe care le condamnăm neechivoc şi ne dorim însănătoşirea grabnică a celor răniţi”, susţine Nicolae Ciucă.

Acesta arată că Partidul Naţional Liberal susţine fără ezitare declaraţia comună a plenului Parlamentului României şi pledează pentru încetarea violenţelor din partea grupărilor teroriste de orice fel şi restabilirea păcii în această regiune mult încercată.

„Statul Israel şi poporul israelian traversează vremuri grele. În semn de solidaritate, am propus ca steagul Israelului să fie proiectat pe clădirea Palatului Parlamentului şi în această seară. Suntem alături de Israel şi cetăţenii săi”, susţine Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici