Patronii de restaurante la o zi după redeschidere: Sunt urcuşuri şi cu coborâşuri

  • Restaurantele din Bucureşti s-au redeschis, luni, în interior
  • Proprietarii spun că situaţia nu este atât de roz pe cât pare
  • Patronii încearcă să se adapteze la noua realitate
168 afișări
Imaginea articolului Patronii de restaurante la o zi după redeschidere: Sunt urcuşuri şi cu coborâşuri

Patronii de restaurante la o zi după redeschidere: Sunt urcuşuri şi cu coborâşuri

De ieri s-au redeschis restaurantele la interior în Bucureşti, după ce în ultimele zile incidenţa cazurilor de Covid-19 a scăzut sub 3 la 1000 de locuitori. Doar că, mulţi dintre patronii de restaurante spun că să redeshizi doar cu 30% capacitate, nu este deloc uşor.

Este şi cazul lui Tudor Aposteanu, invitat aseară la ”Ochii pe Mine” cu Vlad Craioveanu.

„O redeschidere vine şi cu urcuşuri şi cu coborâşuri. Nu sunt atât de optimist cum este toată lumea care se uită la televizor şi spune ‘se deschid restaurantele, ce uşor ne este’. Nu este uşor! Nu este uşor să o iei cu alt meniu, nu este uşor să o iei cu alţi ospătari. E vorba de sală chiar dacă sunt 30%, e vorba de un restaurant”, a explicat Tudor Aposteanu.

Tudor se gândeşte să aducă şi noutăţi în meniul restaurantului său. „Am burgerul “Ştiu” care este un burger vegan, că tot e trendul ăsta de veganism pe care eu nu îl înţeleg”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici