Patru decese în ţară din cauza virusului West Nile: Constanţa, Brăila şi Bucureşti

42 de persoane s-au infectat cu virusul West Nile din iunie până acum, anunţă Institutul Naţional de Sănătate Publică. Patru au murit.

457 afișări
Imaginea articolului Patru decese în ţară din cauza virusului West Nile: Constanţa, Brăila şi Bucureşti

Patru decese în ţară din cauza virusului West Nile: Constanţa, Brăila şi Bucureşti

De la începutul supravegherii infecţiei cu virusul West Nile, respectiv 6 iunie, până pe 22 septembrie, în România s-au înregistrat 42 cazuri de infecţie cu virusul West Nile.

Au fost 20 de cazuri în Bucureşti, câte unul în Botoşani, Braşov, Giurgiu, Olt şi Sibiu, câte 2 cazuri în Brăila şi Dâmboviţa, câte 3 în Constanţa, Galaţi şi Iaşi şi 4 în Ilfov.

6 cazuri de infecţie cu virus West Nile a avut dublă expunere, precizează Institutul Naţional de Sănătate Publică.

S-au înregistrat 4 decese: unul în Bucureşti, unul în Constanţa şi 2 în Brăila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici