Patru tinere din Piteşti la spital, după ce şoferul autobuzului în care se aflau a vrut să evite un accident

Patru tinere au ajuns la spital, luni, după ce şoferul autobuzului în care se aflau a frânat brusc pentru a evita impactul cu o maşină care i-a tăiat calea, iar fetele au căzut în mijlocul de transport în comun, informează corespondentul MEDIAFAX.

786 afișări
Imaginea articolului Patru tinere din Piteşti la spital, după ce şoferul autobuzului în care se aflau a vrut să evite un accident

Patru tinere din Piteşti la spital, după ce şoferul autobuzului în care se aflau a vrut să evite un accident

Accidentul a avut loc, luni la prânz, în Piteşti.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, patru persoane au fost rănite după ce şoferul autobuzului cu care acestea călătoreau a frânat pentru a evita coliziunea cu un autoturism la volanul căruia se afla o şoferiţă care a vrut să treacă de pe banda unu de mers pe banda doi şi a tăiat calea mijlocului de transport în comun.

Mai multe ambulanţe au ajuns la faţa locului pentru a prelua victimele. "ISU Argeş a intervenit cu două ambulanţe SMURD. Au intervenit şi colegi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş. Victimele au fost transportate la spital, pentru investigaţii suplimentare", a spus pentru MEDIAFAX Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş. Aceeaşi sursă a precizat că starea victimelor nu e gravă.

"Poliţiştii din cadrul IPJ Argeş au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt IPJ Argeş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici