Video Constanţa: Soţ şi soţie, răniţi grav într-un accident rutier produs pe drumul naţional către Tulcea - FOTO/VIDEO

Două persoane, soţ şi soţie, ambii în vârstă de 68 de ani, au fost rănite grav, vineri la prânz, într-un accident rutier produs la ieşirea din Mihail Kogălniceanu, către Sibioara, pe drumul naţional către Tulcea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

990 afișări

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs între un autoturism şi un autocamion. În urma impactului deosebit de violent, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta a rămas prins între bord şi scaun, fiind necesară intervenţia unui echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, pentru descarcerare. De asemenea, la locul accidentului au ajuns mai multe echipaje SMURD şi ale Ambulanţei, Poliţiei Rutiere, dar şi o autospecială de prevenire şi stingere a incendiilor.

Potrivit cadrelor medicale, în urma accidentului cele două persoane aflate în autoturism, soţ şi soţie, ambii în vârstă de 68 de ani, au suferit diverse politraumatisme, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Urmează ca poliţiştii să determine cauzele producerii accidentului şi cine se face vinovat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici