Video Peisaje de iarnă în Bucegi. Salvamontul a închis traseele turistice. Imagini inedite de la munte

Traseele montane din Munţii Bucegi se închid de la 1 noiembrie. În ultimele ore a nins, iar zăpada s-a depus într-un strat de câţiva centimetri în partea superioară a traseelor, făcând periculoasă orice ascensiune. Pe munte este ceaţă şi frig, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1239 afișări

Şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în partea superioară a traseelor din Munţii Bucegi s-a depus zăpadă într-un strat de câţiva centimetri.

„De mâine (1 noiembrie-n.r.) se închid traseele montane. Avem zăpadă în partea de sus, până la jumătate. Este ceaţă. A venit iarna. Pot merge turiştii pe platou”, a declarat Haiduc.

Potrivit acestuia, acum pe munte este frig şi ceaţă. Turiştii care vor să ajungă pe platoul Bucegilor trebuie să aibă echipament de iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici