Percheziţii la firme de colectare a anvelopelor uzate. Prejudiciul depăşeşte 6 milioane de lei

Poliţiştii fac 10 percheziţii în Bucureşti, Suceava şi Braşov, la persoane fizice şi firme de colectarea şi valorificarea anvelopelor uzate, într-un dosar de evaziune cu prejudiciu de peste 6 milioane de lei.

188 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la firme de colectare a anvelopelor uzate. Prejudiciul depăşeşte 6 milioane de lei

Percheziţii la firme de colectare a anvelopelor uzate. Prejudiciul depăşeşte 6 milioane de lei

Potrivit IGPR, în perioada 1 martie – 31 decembrie 2016, o societate comercială ar fi înregistrat în declaraţiile fiscale depuse la Administraţia Fondului pentru Mediu gestionarea a peste 3.050.000 de kilograme de deşeuri de cauciuc şi anvelope uzate, pentru care nu ar fi fost dovedită trasabilitatea şi implicit, nici valorificarea.

Din cercetări a rezultat că reprezentanţii societăţii comerciale ar fi fost ajutaţi de 3 persoane fizice şi 2 persoane juridice.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de 6.103.988 de lei, urmare a neplăţii la Fondul pentru Mediu.

La acţiune participă şi poliţişti din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene din Suceava şi Braşov si Serviciul pentru Interventii şi Acţiuni Speciale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici