Percheziţii la persoane bănuite că au furat energie electrică de la staţia de cale ferată Pantelimon

Poliţiştii de la transporturi au descins, la sfârşitul acestei săptămâni, la patru imobile din vecinătatea Staţiei C.F. Pantelimon, judeţul Ilfov, la persoane bănuite de sustragerea energiei electrice de la instalaţiile CFR, potrivit Poliţiei Române.

405 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la persoane bănuite că au furat energie electrică de la staţia de cale ferată Pantelimon

Percheziţii la persoane bănuite că au furat energie electrică de la staţia de cale ferată Pantelimon

"La data de 17 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Regional de Poliţie Transporturi Bucureşti, în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buftea, au efectuat percheziţii la patru imobile din vecinătatea Staţiei C.F. Pantelimon, judeţul Ilfov, la persoane bănuite de sustragerea energiei electrice de la instalaţiile CFR. La toate imobilele percheziţionate au fost descoperite instalaţii improvizate la care sunt racordaţi consumatori electrici, locaţii care, ulterior, ar fi fost debranşate de la reţeaua electrică C.F.R.", potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Române remis duminică MEDIAFAX.

Prejudiciul se ridică la 30.000 de lei.

Mai multe persoane sunt acum cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici