Pereţi mâncaţi de igrasie, gresie spartă şi alimente puse pe jos, la un cămin de bătrâni din Braşov | Imagini revoltătoare

Pereţi mâncaţi de igrasie, gresie murdară şi alimente puse pe jos, aşa arată un cămin de bătrâni din Braşov. Imagini cu mizeria în care sunt ţinute persoanele vârstnice au fost postate pe pagina de Facebook de şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Claudiu Susanu.

692 afișări
Imaginea articolului Pereţi mâncaţi de igrasie, gresie spartă şi alimente puse pe jos, la un cămin de bătrâni din Braşov | Imagini revoltătoare

Pereţi mâncaţi de igrasie, gresie spartă şi alimente puse pe jos, la un cămin de bătrâni din Braşov | Imagini revoltătoare

Şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov (CRPC), Sorin Claudiu Susanu, a postat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, imagini surprinse într-un cămin destinat îngrijirii persoanelor vârstnice. În filmare şi în fotografii se văd pereţi mâncaţi de igrasie, gresie spartă, murdară şi alimente puse direct pe jos sau în găleţi de plastic uzate.

„Imaginile sunt dintr-un cămin de bătrâni din judeţul Braşov. Este inadmisibil ca persoanele cu handicap şi chiar fără discernământ să fie tratate în condiţii de acest gen”, spune Susanu.

Acesta promite că CRPC va face mai multe controale la unităţi similare în următoarea perioadă, pentru a vedea cum se respectă legislaţia şi pentru a fi luate măsuri.

„Interesul nu este acela de a sancţiona, dar dorim ca fiecare persoană să fie tratată corespunzător chiar dacă nu are discernământ şi nu-şi cunoaşte drepturile”, a mai spus Susanu.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici