Video Peste 100 de persoane au cerut DEMISIA premierului Dăncilă, la un protest în Cluj-Napoca: "Iohannis nu-i ierta, demisia!" - FOTO

Peste 100 de persoane protestează, duminică seara, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca şi cer demisia premierului Viorica Dăncilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

839 afișări

Protestatarii s-au adunat, duminică seara, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca având afişe cu mesaje precum "Iohannis nu-i ierta, demisia", "Nu vrem ca penalii să facă legi", "Jos ciuma roşie", "Dăncilă demisia 20-20 ani fără PSD şi penali în posturi publice", dar şi steaguri tricolore şi cu # Rezist, precum şi steaguri ale Uniunii Euorpene.

Protestatarii au scandat "Demisia", "Fără penali", "Justiţie nu corupţie", "Nu cedăm nu capitulăm".

"Cerem demisia premierului Dăncilă care nu ştie să lege două vorbe şi face gafă după gafă. Ne face de ruşine în Europa şi s-a dovedit incapabilă să execute mandatul şi la un nivel mediocru. Premierul a preluat o prerogativă a preşedintelui, cea de politică externă şi a refuzat să participe la o întâlnire cu BNR. Trebuie să ieşim în stradă în momente critice şi să ne facem vocea auzită", a spus un protestatar.

Protestul nu este autorizat şi este supravegheat de jandarmi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici