Video Peste 100 de persoane, la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu/ Cătălin Botezatu: Cu toţii greşim. Rugăm lumea să respecte durerea familiei | VIDEO

Peste 100 de persoane, între care şi Iulia Albu, Oana Roman, Cătălin Botezatu şi Raluca Bădulescu, s-au prezentat, joi la Cimitirul Progresul din Capitală, unde a fost înmormântat creatorul de modă Răzvan Ciobanu.

7298 afișări

Peste 100 de persoane s-au prezentat, joi dimineaţă, la Cimitirul Progresul din Capitală, pentru a asista la slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu.

Între acestea, se află şi Iulia Albu, Oana Roman, Cătălin Botezatu, avocata Laura Vicol şi Raluca Bădulescu, care au adus coroane de flori.

Într-o postare pe Facebook, designer-ul Adina Buzatu, apropiată a lui Răzvan Ciobanu, a scris că nu va participa la înmormântare, deoarece „s-a ajuns la un scandal imens, un circ”.

„Dragilor, după o noapte de nesomn am decis să nu merg la înmormântare, pentru că, în loc să ne plângem rudaă, prietenul, omul bun şi talentat, designer-ul genial Răzvan Ciobanu, s-a ajuns la un scandal imens, un circ, potenţat de interpretări, supoziţii, ipoteze, declaraţii, păreri mai mult sau mai puţîn avizate care nu fac altceva decât să întineze memoria celui trecut în nefiinţă şi să înteţească durerea celor care l-au iubit”, a scris pe Facebook Adina Buzatu.

 

Cătălin Botezatu: Răzvan Ciobanu rămâne acel copil minunat, cu suflet minunat

Cătălin Botezatu a spus, joi, la Cimitirul Progresul din Capitală unde a fost înmormântat Răzvan Ciobanu, că acesta rămâne pentru apropiaţi copilul minune al modei româneşti şi a îndemnat publicul să respecte durerea familiei şi a prietenilor.

„Suntem sortiţi pieirii şi cu toţii greşim. De aceea, în aceste momente grele, rugăm pe toată lumea să respecte durerea familiei, a celor care l-au iubit foarte tare şi, nu în ultimul rând, a prietenilor. Pentru noi, Răzvan Ciobanu rămâne acel copil minunat, cu suflet minunat, declarat la începutul carierei sale copilul minune al modei româneşti - un copil care prin creativitatea sa a demonstrat că este bun. Ne pare rău că ne despărţim astfel de el atât de devreme. Răzvan, te iubim, drum lin, somn lin şi fie ca ce se va întâmpla de acum încolo să fie luminat! Dumnezeu să te ierte”, a declarat Cătălin Botezatu, la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, într-un accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, în judeţul Constanţa. Testul rapid indică prezenţa de droguri în sângele lui Răzvan Ciobanu. Acesta ar fi suferit de depresie, potrivit apropiaţilor lui.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici