Video Peste 150 de copii, evacuaţi dintr-o grădiniţă din Argeş, din cauza inundaţiilor | VIDEO, FOTO

Peste 150 de copii sunt evacuaţi, joi, dintr-o grădiniţă din Bascov, judeţul Argeş, după ce, în urma unei ploi torenţiale, curtea unităţii de învăţământ a fost inundată, existând riscul ca apa să ajungă şi în clădire, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4098 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că la o grădiniţă din Bascov, toţi copiii sunt evacuaţi cu microbuzul şi transportaţi în curtea şcolii, de unde vor fi preluaţi de părinţi.

„Sunt evacuaţi 154 de copii. Apa este până aproape de scări”, a declarat Epure.

Pompierii au fost ajutaţi, la evacuarea copiilor, de cadrele didactice.

În judeţul Argeş a fost în vigoare până la ora 14.00 o atenţionare cod galben de vreme severă. De inundaţii sunt afectate şi alte localităţi din judeţul Argeş, precum Piteşti sau Câmpulung.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici