Peste 3.600 de persoane, înscrise în concursul de încadrare în Poliţia Română. Ce probe au de susţinut

Peste 3.600 de persoane vor susţine, sâmbătă, proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă şi prin reîncadrare, pentru ocuparea celor 770 de posturi de poliţişti şi personal contractual, din Poliţia Română, potrivit IGPR.

1705 afișări
Imaginea articolului Peste 3.600 de persoane, înscrise în concursul de încadrare în Poliţia Română. Ce probe au de susţinut

Peste 3.600 de persoane, înscrise în concursul de încadrare în Poliţia Română

Persoanele au trecut deja de probele eliminatorii specifice fiecărui post, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

La începutul anului, Poliţia Română a scos la concurs, pentru ocupare din sursă externă şi reîncadrare, 770 de posturi de ofiţeri poliţie, agenţi de poliţie şi personal contractual. Sâmbătă, 17 martie, va avea loc proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă şi prin reîncadrare, pentru ocuparea posturilor de poliţişti şi personal contractual din Poliţia Română.

Pe cele 587 de posturi de ofiţeri şi agenţi de poliţie vor candida în ultima probă de concurs 3.057 de candidaţi, ce au trecut de probele eliminatorii specifice fiecărui post. De asemenea, pentru cele 183 de posturi de personal contractual, vor susţine proba scrisă 564 de persoane.

Candidaţii trebuie să se prezinte la sediul unităţii teritoriale de poliţie sau al Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina, în funcţie de anunţurile pentru fiecare post, începând cu ora 9.00, accesul în sălile de concurs fiind permis până la cel mult ora 10.15.

Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau paşaport. Candidaţilor care nu sunt prezenţi la ora 10.15 în sala de concurs, nu li se va mai permite accesul şi vor fi declaraţi "Neprezentat", indiferent dacă se află sau nu în incinta instituţiei unde se susţine proba.

În cadrul probei scrise, candidaţii vor avea asupra lor doar documentul de identitate valabil şi pix/stilou de culoare albastră (nu vor avea voie cu materiale documentare, dicţionare, notiţe, însemnări şi nici cu orice alte mijloace de calcul sau de comunicare).

Reprezentanţii IGPR mai precizează că nu se admit pixuri sau stilouri care permit ştergerea şi rescrierea. Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului/candidaţilor în cauză.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici