Video Peste 650 de kilograme de alimente expirate, găsite de Poliţie la un depozit Antefrig din Capitală - VIDEO

Peste 650 de kilograme de alimente expirate au fost găsite de poliţişti şi de inspectorii sanitari-veterinari în urma unui control făcut, joi, la un depozit Antefrig din Sectorul 2 al Capitalei, în total, în urma verificărilor fiind confiscate peste 3,5 tone de produse alimentare.

1649 afișări

"În urma controlului efectuat de poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi specialiştii ANSVSA într-un complex comercial din Bucureşti au fost confiscate 3.569 de kilograme de produse alimentare (dintre care 659 de kilograme de produse expirate), fiind puse sub sechestru 3.350 de kilograme de alimente", au declarat oficiali din Poliţia Română pentru MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, bunurile confiscate şi sechestrate sunt carne, produse din carne şi brânzeturi. În total, joi, s-au făcut verificări la 37 de operatori economici fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 207.000 de lei.

Acţiunea a vizat "combaterea evaziunii fiscale şi protejarea bugetului consolidat al statului, precum şi protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit cu produse alimentare neconforme", se anunţa joi dimineaţă într-un comunicat al Poliţiei Române.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici